til forsiden for tegnefestival

DM i Tegning 2017

Skal du se Danmarks vildeste tegnekonkurrence?

Årets tegnefest for hele familien bliver, når DM i Tegning afholder sin jubilæumsudgave lørdag d. 22. april på Horsens Kunstmuseum. Det er her at hele 54 talentfulde tegnetalenter skal battle live foran et stort veloplagt publikum. Der hele styres af de kompetente dommere, DJ´s og værter. Du kan som publikum følge med på storskærm - og der tegnes for vildt, når de 12 danmarksmestre skal kåres. Disciplinerne der tegnes er blandt andet: Klassisk tegning, Characters Essence of Animal og Tegn i computer.

En fantastisk dag der rummer vores tre grundsten: Indlæring, konkurrence og fællesskab.

Der er DM præmier til en samlet værdi af omkring 40.000 kr. - og hvem blandt publikum vinder de store lodtrækningspræmier.

Årets vært bliver Rasmus Kolbe, der selv er tidligere DM i Tegning vinder, og nu en stor chapchat stjerne under navnet Lakserytteren. Med ham ved styrepinden bliver det garanteret sjovt for alle. Uden dommere ingen konkurrencer - og til årets DM i Tegning præsenteres blandt andre: Tegner og filmskaber Anders Morgenthaler, designer Søren Essendrop, forfatter og illustrator Signe Parkins samt den engelske tegner Barry Kitson.

I anledning af 10 års jubilæet arbejdes der på et overdrevet program, hvor der hele dagen vil være gratis aktiviteter og fantastiske workshops for hele familien. Der vil være signering med den engelske tegner Barry Kitson - og som noget nyt kan du få en mappe med op til 10 tegninger set igennem af nogen af årets dommere. Læs mere i det kommende program.


Årets tilmelding er slut
Det er børn og unge i alderen 9-17 år kan prøve at komme med til DM i Tegning. Har du allerede nu lyst til at øve dig til næste års konkurrencer kan du jo tegne en af de hjemmeopgaver du finder over den røde boks.


Billetter
Køb billetter via den røde boks. En billet gælder til hele DM i Tegning, alle aktiviteter og foredrag. Voksenbillet 60 kr. og børnebillet 40 kr.


Tak til samarbejdspartnere og frivillige
En stor tak Tegnefestivals samarbejdspartnere og mange frivillige, uden dem var der slet ikke en event som denne.


prikker


KØB BILLET TIL ÅRETS DM I TEGNING HER
- eller køb dem ved indgangen
PROGRAM
Læs hele Tegnefestival ugens program HER
PROGRAM
Læs årets DM i Tegning program HER
Bliv venner med os på Facebook HER
TEGN SOM DU VIL

MINECRAFT

CHARACTERS ESSENCE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ANIMATION LIVE

FACEBOOK

PERLEPLADER