til forsiden for tegnefestival

Characters - essence of ..

Sjove eller spændende characters, det er hvad det handler om her.

En character er en figur til en grafisk illustration, et computerspil eller andet. Det er altså kun din character du skal koncentrere dig om, ikke en tegning med flere personer og baggrund.

Hvad kommer du til at tænke på, når du skal tegne en kombination af en BLÆKSPRUTTE og STRIKKETØJ? Skal din figur flyve eller noget helt andet? Du må godt tilføje andre genstande til din character.
Hvis du vil deltage i denne disciplin, skal du gøre følgende:

Du må bruge de fotos du finder herunder som inspiration, ikke et krav. Tegn med blyant, akvarel, farveblyanter eller tuschpen, herunder Posca. Du har 40 min. til din tegning. Ud over din færdige tegning skal du også indsende et ark papir med de skitser, du lavede undervejs.

Er du 14-17 år skal du tegne din figur med følelsen: DÅRLIG.

Du kan finde gode råd på Tegneskolen, se under The Essence of Animals, opgave 1. Prøv også at google ordet: Character. Husk, at den mulighed har du ikke til live-konkurrencen.

Din tegning vil blive vurderet på dine generelle evner som tegner og på din opfindsomhed.

Varighed: 40 min.

Disciplinen er opdelt i to aldersgrupper: 9-13 år og 14-17 år. Der udvælges 10 deltagere pr. aldersgruppe. Til DM i Tegning er der en semifinale, hvor de 10 deltagere i hver aldersgruppe bliver bedømt på deres indsendte tegninger, hvorefter 4 deltagere skal dyste LIVE i hver aldersgruppe. Der kåres én Danmarksmester i hver aldersgruppe.
TEGN SOM DU VIL

MINECRAFT

CHARACTERS ESSENCE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ANIMATION LIVE

FACEBOOK

PERLEPLADER