til forsiden for tegnefestival

Tegn som DU vil

Kan du tegne på en hel anden måde end man skal i de øvrige discipliner til DM i Tegning? Er du bare alt for god til at tegne to fisk, der danser hiphop i en skov med sne, er du verdens bedste til at tegne modeillustration - eller noget helt andet? Der er dog det benspænd, at du skal tegne med en blå kuglepen. Hvor opfindsom er du?

Hvis du vil deltage i denne disciplin, skal du gøre følgende:

Du skal tegne en tegning på max. A4 papir, og du skal tegne med en blå kuglepen. Tegningen må ikke være en kopi af en anden persons tegning. Du har 30 min. til din tegning.

Når vi vurderer din tegning, ser vi på dine generelle evner som tegner, og om vi syntes, at din ide er spændende.

Varighed:
30 min.

Disciplinen er for aldersgruppen 9-13 år. Der udvælges 10 deltagere. Når du er til DM i Tegning er der en semifinale, hvor de 10 deltageres bliver bedømt på deres uploadede tegning, hvorefter 4 deltagere skal dyste LIVE. Der kåres én Danmarksmester.

Disciplinen er ligeledes for aldersgruppen 14-17 år. Her afvikles kvalifikationen som en LIVE-event over Facebook. Læs mere under menupunktet, Facebook.

Disciplinen er desuden for dem, der stiller op i Tegne-Ninja (begge aldersgrupper). Tegne-Ninjaer har kun 12 min. til deres tegning.TEGN SOM DU VIL

MINECRAFT

CHARACTERS ESSENCE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ANIMATION LIVE

FACEBOOK

PERLEPLADER