Skole vs. skole

Tegne-Ninja Battles 2017

Kreativitet er fremtidens råstof. Derfor afholder Tegnefestival i Horsens hold-tegnekonkurrencer for landets skoler. Stil op med klassens ypperste tegnetalenter i en nådesløs kamp om æren og de fede præmier.

Hvis Danmark fortsat skal kunne profilere sig internationalt som en kreativ og innovativ nation, skal der ske noget nyt. Erhvervslivet og de videregående uddannelser efterspørger unge med unikke ideer. Inden for det visuelle kompetenceområde vil Tegnefestival skabe selv¬tænkende og deltagende individer, der kan udtrykke det, de fleste kun kan tænke; en egenskab, som ofte er en forudsætning for problemløsning.


Kamp til stergen og uhæmmet tegnelyst
Hvem på jeres skole kan virkelig noget med en tegneblyant? I ved, hvem det er. Meld jer til og hep holdet i mål, når der battles live på storskærm. Find ud af om jeres skole er den bedst tegnende skole og få en masse kreativ læring med hjem fra en spændende event på Horsens Kunstmuseum.

Vi kan tilbud overnatninger i forbindelse med Tegnefestival, og dermed kan I opleve hele 2 dage med workshops og konkurrencer.


Der battles på følgende datoer:


Efterskole vs. Efterskole d. 19. april

Grundskole vs. Grundskole d. 20.april

Gymnasium vs. Gymnasium d. 20. april


Læs mere om de forskellige skolekampe i den gule boks.


Publikum søges
Har din skoleklasse lyst til at overvære et ægte tegne battle, evt. i kombination med, at I deltager i en af vores workshops, så skriv til os på: tegnefestival@gmail.com


Danmarks største Tegneshow - til din skole?
TEGNEFESTIVAL REJSER HVERT ÅR RUNDT I LANDET MED EN 5 TIMERS TEGNEWORKSHOP FOR OP TIL 110 ELEVER, SKRIV TIL OVENTÅENDE MAIL FOR INFORMATION, BOOKING OG PRISER.


prikker


Herover finder I beskrevet de 7 tegnediscipliner skolerne i 2017 skal battle i. I skal ikke sende opgaverne ind for at deltage.Print 2017 invitationer:


Efterskole
vs. efterskoleGrundskole
vs. grundskoleGymnasie vs. gymnasie


ARKITEKTUR

KLASSISK TEGNING

TEGN MED CIRKLER & OVALER

TEGN MED TAPE

TEGN SOM DU VIL

FLADESPÆNDING

TEGN MED ORD