Skole vs. skole

Nu som arrangementer over to dage

Hvis Danmark fortsat skal kunne profilere sig internationalt som en kreativ og innovativ nation, skal der ske noget nyt. Erhvervslivet og de videregående uddannelser efterspørger unge med unikke ideer. Inden for det visuelle kompetenceområde vil Tegnefestival skabe selv¬tænkende og deltagende individer, der kan udtrykke det, de fleste kun kan tænke; en egenskab, som ofte er en forudsætning for problemløsning. Derfor afholder Tegnefestival hold-tegnekonkurrencer for landets skoler.


Kamp til stergen og uhæmmet tegnelyst
Hvem på jeres skole kan virkelig noget med en tegneblyant? I ved, hvem det er. Meld jer til og hep holdet i mål, når der battles live på storskærm. Find ud af om jeres skole er den bedst tegnende skole - og få samtidig en masse kreativ læring med hjem. Det nye i 2018 konceptet er at vi træner sammen den ene dag og battler den anden.


Der er arrangementer på følgende datoer:

Grundskole vs. Grundskole d. 20. og 21. marts.

Efterskole vs. Efterskole d. 9. og 10. april.

Gymnasium vs. Gymnasium - afholdes sidst i august under årets Tegnefestival i Horsens.


Læs mere om de forskellige skolekampe i den gule boks.prikkerHerover finder I beskrevet de 7 tegnediscipliner skolerne i 2018 skal battle i. I skal ikke sende opgaverne ind for at deltage.2018 invitationer:

Grundskole
vs. grundskole SjællandsmesterskaberneEfterskole
vs. efterskole
ARKITEKTUR

KLASSISK TEGNING

TEGN MED CIRKLER & OVALER

TEGN MED TAPE

TEGN SOM DU VIL

FLADESPÆNDING

TEGN MED ORD