til forsiden for tegnefestival

Animation LIVE

Kan I fortælle en gribende og kort historie via stop motion animation? Tegning skal være en del af filmen. I skal arbejde i FILM-X animation.

Konkurrencen er for hold af tre personer, hvis I vil deltage skal I gøre følgende:

I skal tegne og animere jeres stop motion film ud fra sætningen: RÆVEN SAGDE NEJ. I skal arbejde på et A4 papir, filme, klippe og lave lyd på animationen udelukkende i FILM-X animation. Der må ikke arbejdes i 3D, så claymation er ikke tilladt. I må tegne med: Blyant, akvarel, tusch og farveblyanter. Der må bruges 50% udklip fra blade og aviser, men der skal også tegnes. I må arbejde i sort/hvid eller farve. Der må ikke bruges talebobler og lignende tekst i animationen. Den film i sender som kvalifikation må max. være 50 sekunder, inkl. evt. intro og extro.


SE eksempel på ultra kort animation HER

Alt om FILM-X animation HER


Varighed:
6 timer

Disciplinen er for aldersgruppen: 14-17 år. Et hold kåres som DM i Tegning vinder.
Der udvælges kun 2 hold til live-konkurrencen undre DM i Tegning. Her får I et nyt benspænd, der skal animeres over. Deltagerne må selv medbringe alt, hvad de skal bruges i konkurrencen, vi har dog mini iPads inkl. stativ som vi stiller til rådighed. Vi yder ikke teknisk support, men du kan naturligvis arbejde online.prikkerNY DISCIPLIN!!!TEGN SOM DU VIL

MINECRAFT

CHARACTERS ESSENCE OF ANIMAL

KLASSISK TEGNING

ÅRETS TEGNE NINJA

TEGNECOLLAGE

ANIMATION LIVE

FACEBOOK

PERLEPLADER